20:55 - TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ DERİ ATOLYESİNİ HİZMETE SUNUYOR.
21:03 - TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ KOORDİNATÖRÜ PROF.DR CHİU CHEN YU. TANITIM PROJELERİ DEVAM EDİYOR.
11:32 - HATAY BASIN CEMİYETİ (HBC) RESMEN HİZMETE AÇILDI
05:13 - DEFNE BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜZEL’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
14:59 - PARLAR’DAN İSTİFA
18:53 - YRP 2. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLESTİ
06:33 - HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI
17:41 - SENEDE BİR GÜN DEĞİL 365 GÜN VARIZ
16:35 - SERİNLEMEK İÇİN BARAJA GİREN İKİ KARDEŞTEN BİRİ YAŞAMINI KAYBETTİ
SAMANDAĞ BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın talimatları doğrultusunda Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen “Ücretsiz Yaz Kursları” devam ediyor.
Yaz tatillerinde hem çocukların tatillerini verimli geçirmeleri hem de çocukların bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Voleybol, Badminton, Boks-Kick Boks, Atletizm, Basketbol ve Keman kursları devam ediyor.
Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada çocuklarımızı ve gençlerimizi spora özendirerek daha sağlıklı bireylere yetiştirmek amacıyla kursların devam ettiği belirtilerek ; “ Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz’ın talimatları doğrultusunda çocuklarımızın tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla başlattığımız yaz kurslarımız devam ediyor.
Geleneksel hale getirdiğimiz yaz kurslarımıza vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizi memnun etti. 7 farklı branşta Samandağlı çocuklarımızın ücretsiz faydalandıkları, eğlenerek kendilerini geliştirebildikleri, sosyal aktivite ihtiyaçlarını giderebildikleri kurslarımızı sürdürüyoruz.
Aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmeni tarafından her sabah Atatürk Sahil Parkında egzersiz ve Step-Aerobik dersleri devam ediyor. Vatandaşlarımıza yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ” ifadelerine yer verildi.