reklam
reklam

SON DAKİKA

HATAY SON HABER
reklam
Suna ZEYTUN

ANTAKYA BELEDİYESİ KAR YAĞIŞI BOYUNCA TEYAKKUZDA

ANTAKYA BELEDİYESİ KAR YAĞIŞI BOYUNCA TEYAKKUZDA
Bu haber 24 Ocak 2022 - 13:34 'de eklendi ve 240 views kez görüntülendi.
reklam

ANTAKYA BELEDİYESİ KAR YAĞIŞI BOYUNCA TEYAKKUZDA

Antakya’da etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle kapanan yollar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde yeniden ulaşıma açıldı.
Kar yağışının ardından harekete geçen ekipler, iş makineleriyle çalışma başlattı. Günlük hayatın ve ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai harcayan Antakya Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, vatandaşların her türlü istek ve önerisine hemen yanıt vererek karla kaplı yoları temizliyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Antakya Belediyesi: “Hemşehrilerimizin mağdur olmamaları için azami gayreti gösteriyoruz. Ekiplerimiz 7/24 teyakkuzda. Mahalle sakinlerimizin mağduriyet yaşamamaları amacıyla kar yağışı nedeniyle Kisecik, Gülderen, Yaylacık, Akcurun, Mansurlu, Karaksı, Gökçegöz ve Bitiren Mahallelerinde kapanan yollar Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce tekrar ulaşıma açılmıştır. Yolların ulaşıma açık kalması için ekiplerimiz mesai gözetmeden çalışıyor.” denildi.

 

Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA