18:14 - TAYVAN BÜYÜK ELÇİLİĞİ 4 ÜNİTEYİ REYHANLI BELEDİYESİNE BAĞIŞ YAPTI
12:07 - Hatay Valisi Mustafa MASATLI, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
09:36 - SON BAŞVURU TARİHİ 24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ
06:53 - HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TALEP YAĞMURU
06:35 - ÇALIŞKAN: DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERİN BAĞ-KUR PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ
13:19 - DEPREM BÖLGESİNDE YARALAR SARILIYOR”
07:57 - REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI.
06:48 - BAKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI:
08:17 - REYHANLI’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR
BAŞKAN YAVUZ 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜNE ÖZEL SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz 3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla Özel Eğitim Okulu ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri öğrencileri için ücretsiz sinema etkinliği düzenliyor.
Kırıkhan Belediyesi Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisinde bulunan sinema salonunda düzenlenecek sinema etkinlik programı 03 – 04 – 05 – 06 Aralık 2021 tarihleri arasında saat 09.30 ve 14.00 olmak üzere iki seans şeklinde gerçekleştirilecek.
Sinema etkinlik programı için Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir Özel Eğitim Okulu ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek davetleri gerçekleştirdi.
Davet esnasında Özel Eğitim Okulları ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri Sahipleri ve müdürleri Başkan Yavuz’a bu özel ve ince davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirip teşekkürlerini ilettiler.