18:14 - TAYVAN BÜYÜK ELÇİLİĞİ 4 ÜNİTEYİ REYHANLI BELEDİYESİNE BAĞIŞ YAPTI
12:07 - Hatay Valisi Mustafa MASATLI, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
09:36 - SON BAŞVURU TARİHİ 24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ
06:53 - HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TALEP YAĞMURU
06:35 - ÇALIŞKAN: DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERİN BAĞ-KUR PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ
13:19 - DEPREM BÖLGESİNDE YARALAR SARILIYOR”
07:57 - REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI.
06:48 - BAKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI:
08:17 - REYHANLI’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR
BAŞKAN YILMAZ MHP HEYETİNİ AĞIRLADI
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin deprem araştırma komisyonu üyelerini ağırladı.
Başkan Yılmaz, aralarında Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı’nın da yer aldığı heyetteki MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Elazığ Milletvekili Semih Işıksever, Kilis Milletvekili Mustafa Demir ve Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner’i makamında ağırladı.
BAŞKAN YILMAZ’DAN HEYETE TEŞEKKÜR
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin onayıyla kurulan deprem araştırma komisyonuna kentteki yıkımın boyutu, yeniden inşa çalışmaları ve belediye olarak yapılan çalışmaları aktaran Başkan Yılmaz, heyetin kente yaptığı ziyaretin son derece faydalı olduğunu da sözlerine ekledi. Heyete ziyaretleri için teşekkür eden Yılmaz, “MHP deprem araştırma komisyonunda yer alarak Antakya’mızın yeniden ayağa kaldırılması için destek verecek olan kıymetli vekillerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Heyet, kentte yıkımın boyutunu yerinde görmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek. Gerçekleşen ziyaretlerin neticesinde oluşturulacak rapor, Hatay’ın yeniden yapılandırılmasında önemli rol oynayacak.