SON DAKİKA

HATAY SON HABER
Suna ZEYTUN

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİN İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİN İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDİYOR
Bu haber 24 Aralık 2021 - 16:41 'de eklendi ve 348 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ BELEDİYELERDEN ORTAK AKIL GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ
CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİN İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partili büyükşehir belediyeleri, ortak akıl ve iş birliği içinde hareket etmeye devam ediyor.
Şehirlerin tanıtımı ve gelişimi için birbirinin bilgi ve birikiminden faydalanan CHP’li belediyeler, bu kez de ‘Sürdürülebilir Turizm İçin Birlikte Düşünmek’ çalıştayında bir araya geldi.
23-24 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen çalıştaya Hatay Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Kentin doğal, tarihi ve kültürel turizm değerlerini tüm katılımcılara anlatan HBB’li yetkililer yaptıkları sunumla şehrin turizm potansiyelini de gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA