20:55 - TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ DERİ ATOLYESİNİ HİZMETE SUNUYOR.
21:03 - TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ KOORDİNATÖRÜ PROF.DR CHİU CHEN YU. TANITIM PROJELERİ DEVAM EDİYOR.
11:32 - HATAY BASIN CEMİYETİ (HBC) RESMEN HİZMETE AÇILDI
05:13 - DEFNE BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜZEL’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
14:59 - PARLAR’DAN İSTİFA
18:53 - YRP 2. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLESTİ
06:33 - HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI
17:41 - SENEDE BİR GÜN DEĞİL 365 GÜN VARIZ
16:35 - SERİNLEMEK İÇİN BARAJA GİREN İKİ KARDEŞTEN BİRİ YAŞAMINI KAYBETTİ
YAVUZ; “TEŞEKKÜRLER CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZA TEŞEKKÜRLER MİLLETVEKİLİMİZE”
“FEN LİSESİ KIRIKHAN’A HAYIRLI OLSUN”
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Kırıkhan’a kazandırılacak olan Fen Lisesi ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.
Başkan YAVUZ Mesajında; “Değerli hemşerilerim, Ülke, Millet ve özellikle Kırıkhan olarak Cumhurbaşkanımız ve Milletvekilimizle birlikte çok şanslı ve yatırım ve hizmetler bakımından çok bereketli bir dönemi yaşıyoruz.
Hatay sevdası bir başka olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’ın Hatay ve Kırıkhan’a kazandırdığı büyük yatırım projeleri ile Hatay ile birlikte ilçemiz Kırıkhan’da “MEGA KENT” haline dönüştü.
Son olarak Milletvekilimiz Hüseyin Yayman Bey, Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik hanımefendi, Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz ve İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik ile birlikte Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ile yaptığımız ziyaret ve görüşmeler sonunda Kırıkhan’a Fen Lisesinin sözünü aldık. İlçemize ve İlimize hayırlı olsun.
Her daim Hatay ve Kırıkhan’ın yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e ve Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman beye şahsım ve ilçem adında teşekkür ederim.” Dedi.