18:14 - TAYVAN BÜYÜK ELÇİLİĞİ 4 ÜNİTEYİ REYHANLI BELEDİYESİNE BAĞIŞ YAPTI
12:07 - Hatay Valisi Mustafa MASATLI, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
09:36 - SON BAŞVURU TARİHİ 24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ
06:53 - HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TALEP YAĞMURU
06:35 - ÇALIŞKAN: DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERİN BAĞ-KUR PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ
13:19 - DEPREM BÖLGESİNDE YARALAR SARILIYOR”
07:57 - REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI.
06:48 - BAKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI:
08:17 - REYHANLI’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR
HATAY VALİSİ RAHMİ DOĞAN’DAN EL SANATLARI MÜZESİ’NE ZİYARET
Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ile AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi’ni ziyaret ettiler.
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Vali Doğan ve eşi, müze içerisinde bulunan Antakya’nın el sanatçılarının emekleri ile hazırlanan eserleri, ipek dokuma tezgahını ve tarihi su kuyusunu incelediler.
Ziyarette Antakyalı Ressam Yusuf Altunay hazırlamış olduğu portresini Hatay Valisi Rahmi Doğan’a takdim etti.
Başkan Yılmaz ziyarette El Sanatları Müzesi hakkında Hatay Valisi Rahmi Doğan’a bilgiler aktardı. Başkan Yılmaz konuşmasında: “Tarihi Antakya evi olarak bulunan bu yapıyı bazı düzenlemeler yaparak şehrimize El Sanatları Müzesi olarak kazandırdık. Antakya’mızın el sanatçılarının emeği ile hazırlanan eserleri müzemizde sergiliyoruz. Günlük yaklaşık 50 ziyaretçisi olan müzemiz aynı zamanda pek çok sanatsal etkinlik, sergi ve konserlere de ev sahipliği yapıyor.” dedi.
Müzede bulunan eserleri tek tek inceleyen Vali Doğan, eşinin de iyi bir tezhip sanatçısı olduğunu vurgulayarak tezhip eserlere ayrıca ilgi gösterdi. Vali Doğan Hatay’ın el sanatçılarının her birinin, birbirinden yetenekli ve değerli olduklarını belirterek bu önemli eserleri turizme kazandırmak üzere El Sanatları Müzesi’ni hizmete sunan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.
Heyet ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.