SON DAKİKA

HATAY SON HABER
Suna ZEYTUN

HAYDİ Birimleri Dörtyol İlçesinde Portakal Çiçeği Anaokulu’nu Ziyaret Etti

HAYDİ Birimleri Dörtyol İlçesinde Portakal Çiçeği Anaokulu’nu Ziyaret Etti
Bu haber 14 Aralık 2022 - 13:30 'de eklendi ve 19 views kez görüntülendi.

HAYDİ Birimleri Dörtyol İlçesinde Portakal Çiçeği Anaokulu’nu Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde, Hatay İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, ekolojik ve botanik eğitim metodu ile dikkatleri üzerine çeken Portakal Çiçeği Anaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, gelen ekipler, Anaokulu Müdürü Ömer Burgaç’a çevreye, doğaya ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek üzere kurulan birimleri hakkında bilgilendirmede bulunup, kısa adı HAYDİ olarak bilinen
Hayvan Durum İzleme mobil uygulamasını anlattılar.

Ziyarete gelen ekipler, Anaokulu bahçesinde bulunan tavşan, keçi, bıldırcın ve köpek gibi hayvanları sevip, köpekleri mama ile beslediler.

Portakal Çiçeği Anaokulu Müdürü Ömer Burgaç; yaptığı açıklamada, “Okulumuza Hatay İl Merkezinden ziyarete gelen ekiplere teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaret esnasında Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Bilal Tümkaya’da bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA