SON DAKİKA

HATAY SON HABER
Suna ZEYTUN

HBB OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI TÜM BİRİMLERİYLE HAZIR

HBB OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI TÜM BİRİMLERİYLE HAZIR
Bu haber 22 Ocak 2022 - 6:54 'de eklendi ve 196 views kez görüntülendi.

HBB YÖNETİCİLERİ KRİZ YÖNETİMİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi(AKOM) gelecek hafta beklenen yağışlar öncesi kriz yönetimi toplantısı gerçekleştirdi.
HBB İtfaiye Daire Başkanı Mahir Çiçek yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katılım gösterdi.
18-21 Ocak tarihleri arasında Hatay’ın birçok noktasında kar yağışları sonucunda oluşan olumsuzluklara karşı başarılı müdahalelerin gerçekleşmesini sağlayan HBB Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi gelen ihbarları özenle değerlendirerek Hatay halkının yanında oldu.
Kent hayatının normal seviyede devam etmesi için tüm önlemlerin alındığının altını çizen HBB yöneticileri, 7/24 hazır olacak şekilde nöbetçi ekiplerin hazırlandığını, kapanması muhtemel yollarda yol açma ve tuzlama yapması için 15 ilçedeki kritik noktalarda ekiplerin oluşturulduğunu belirterek müdahale şekilleri hakkında da görüş alışverişi yaptı.
Kentin komuta merkezi olan AKOM’un alarma geçmesi üzerine HBB’nin tüm birimlerinin koordineli bir şekilde hareket ettiğini belirten yöneticiler, yaşanabilecek olumsuz hava koşuluna karşı her türlü ekipmanların da hazır olduğunu ifade etti.
ÇİÇEK: YAŞANABİLECEK OLUMSUZLUKLARA KARŞI TÜM BİRİMLERİMİZ İLE HER TÜRLÜ TEDBİR VE ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK
AKOM yetkililerinin 24 saat teyakkuz halinde olduğunu belirten HBB İtfaiye Daire Başkanı Mahir Çiçek, “Kış aylarının sert geçtiği bu günlerde Hatay’ımızın 15 ilçesinde sağanak ve kar yağışlarının olumsuz etkilediği birçok bölgede çalışmalar gerçekleştirdik ve çalışmalarımız devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu açıklamalar ile önümüzdeki hafta içerisinde de kar yağışı beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm birimlerimiz ile her türlü tedbir ve önlemi aldık” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA