SON DAKİKA

HATAY SON HABER
Suna ZEYTUN

HBB PERSONELİNE TATBİKATLI YANGIN EĞİTİMİ

HBB PERSONELİNE TATBİKATLI YANGIN EĞİTİMİ
Bu haber 13 Kasım 2021 - 5:52 'de eklendi ve 250 views kez görüntülendi.

Yangın, deprem ve sel gibi doğal afetlerde vatandaşların yanında olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, personelini bu durumlara hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu konuda eğitim ve tatbikatlara önem veren HBB, farklı birimlerde çalışan personeline yangın ve deprem eğitimi verdi.
HBB İtfaiye Amiri Kazım Başıbüyük, yaptığı sunumda yangın öncesi ve esnasında yapılması gerekenleri çalışma arkadaşlarına detaylarıyla anlattı. Başıbüyük eğitimde, yangının çeşitleri, nedenleri, yangın anında hareket tarzı, yangın tüplerinin doğru kullanımı ve acil eylem planları hakkında detaylı bilgiler verdi.
Deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenleri de anlatan Başıbüyük, dikkat edilmesi gereken konulara değinerek personelin sorularını yanıtladı.
Eğitimin sonunda yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatta yangına doğru müdahalenin ve yangın tüplerinin nasıl kullanılacağı personellere uygulamalı olarak gösterildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA