18:14 - TAYVAN BÜYÜK ELÇİLİĞİ 4 ÜNİTEYİ REYHANLI BELEDİYESİNE BAĞIŞ YAPTI
12:07 - Hatay Valisi Mustafa MASATLI, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
09:36 - SON BAŞVURU TARİHİ 24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ
06:53 - HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TALEP YAĞMURU
06:35 - ÇALIŞKAN: DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERİN BAĞ-KUR PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ
13:19 - DEPREM BÖLGESİNDE YARALAR SARILIYOR”
07:57 - REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI.
06:48 - BAKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI:
08:17 - REYHANLI’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR
HBB TARAFINDAN ŞEHİTLİKLER ÇİÇEKLENDİRİLDİ
Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol Erzin ve Payas Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şehitliklerde çiçeklendirme ve bakım çalışmalarını gerçekleştirdi.
Dörtyol’un muhtelif mahallelerindeki mezarlıklarda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler seralarında yetiştirdikleri mevsim çiçekleriyle şehit mezarlarını çiçeklendirdi.
Çalışmaların aralıksız süreceği belirtilirken mezarlıklardaki çiçeklendirme çalışmalarının ardından daha önce refüjlerde ve göbeklerde yapılan çiçeklendirme çalışmalarının da tekrar elden geçirileceği açıklandı.
Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol