18:14 - TAYVAN BÜYÜK ELÇİLİĞİ 4 ÜNİTEYİ REYHANLI BELEDİYESİNE BAĞIŞ YAPTI
12:07 - Hatay Valisi Mustafa MASATLI, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
09:36 - SON BAŞVURU TARİHİ 24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ
06:53 - HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TALEP YAĞMURU
06:35 - ÇALIŞKAN: DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERİN BAĞ-KUR PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ
13:19 - DEPREM BÖLGESİNDE YARALAR SARILIYOR”
07:57 - REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI.
06:48 - BAKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI:
08:17 - REYHANLI’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR
HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NDEN ZİYARET
Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) İskenderun Temsilciliği tarafından sendika ve siyasi parti temsilcilerine nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez başkanlığında gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri kapsamında sırasıyla Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi, DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanlığı ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri kapsamında ilk olarak Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ü makamında ziyaret eden HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve beraberinde bulunan üyeler, nezaketlerinden dolayı Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
Nezaket ziyaretleri kapsamında daha sonra DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanlığı ve son olarak AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı’nın konuğu olan HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve beraberindeki üyeler, nezaket ve misafirperverliklerinden ötürü DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Güven Gündüz ve ilçe yönetim kuruluna, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ve ilçe yönetim kuruluna, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve ilçe yönetim kuruluna teşekkür ettiler.