20:55 - TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ DERİ ATOLYESİNİ HİZMETE SUNUYOR.
21:03 - TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ KOORDİNATÖRÜ PROF.DR CHİU CHEN YU. TANITIM PROJELERİ DEVAM EDİYOR.
11:32 - HATAY BASIN CEMİYETİ (HBC) RESMEN HİZMETE AÇILDI
05:13 - DEFNE BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜZEL’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
14:59 - PARLAR’DAN İSTİFA
18:53 - YRP 2. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLESTİ
06:33 - HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI
17:41 - SENEDE BİR GÜN DEĞİL 365 GÜN VARIZ
16:35 - SERİNLEMEK İÇİN BARAJA GİREN İKİ KARDEŞTEN BİRİ YAŞAMINI KAYBETTİ
BAŞKAN YAVUZ; “İLÇEMİZE HAYVAN BARINAĞI KAZANDIRIYORUZ. HAYIRLI OLSUN”
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ilçeye Hayvan barınağı kazandırıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sahipsiz ve tehlike arz eden Hayvanlarla ilgili gönderilen genelge kapsamında Kurtlusoğuksu Üretme Çiftliğinin bir bölümüne yapılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “Doğamızın tabi unsurlarından biri olan sokak hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Kırıkhan Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk yıllarda ilçemize geçici hayvan barınağı kazandırmıştık. Büyükşehir yasası kapsamında bu görev Büyükşehir belediyesine devredilmişti. Geçici hayvan barınağı haricinde pandemi süreci ve soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarımız için 15 noktaya mama kapları koyup rutin olarak yem verme ve aşılama çalışmaları yaptık ve hala bu çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından sahipsiz ve tehlike arz eden Hayvanlarla ilgili gönderilen genelge kapsamında Kurtlusoğuksu Üretme Çiftliğinin bir bölümüne Hayvan barınağı yapıyoruz.
Hayvan Barınağı alanının 29.12.2021 tarihi ile Belediye Başkan Yardımcımız Muhammet Tolga Üçdal ve Destek Hizmetler Müdürümüz Mulla Eroğlu koordinesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile temizlik çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızı etap etap tamamlayıp en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.