18:14 - TAYVAN BÜYÜK ELÇİLİĞİ 4 ÜNİTEYİ REYHANLI BELEDİYESİNE BAĞIŞ YAPTI
12:07 - Hatay Valisi Mustafa MASATLI, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
09:36 - SON BAŞVURU TARİHİ 24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ
06:53 - HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TALEP YAĞMURU
06:35 - ÇALIŞKAN: DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERİN BAĞ-KUR PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ
13:19 - DEPREM BÖLGESİNDE YARALAR SARILIYOR”
07:57 - REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI.
06:48 - BAKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI:
08:17 - REYHANLI’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR
MAVİ BOYA İSTİYORUZ
Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerine giderken, seçim güvenliği konusundaki endişeler sürüyor.
AKP’nin kaldırdığı, “mavi boya” uygulamasının tekrar uygulanması seçim güvenliği için ilk adımı oluşturacak. Zafer Partisi olarak mavi boya istiyoruz kampanyasını başlattık.`
Zafer Partisi Hatay İl Başkanı, Adem Kaya, Tarım Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, Gençlik Politikalarından sorumlu il Başkan Yardımcısı Serdar Çelik, katılımıyla Antakya Saray Caddesi ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.
KAYA”
Zafer Partisi Genel Başkanımız Ümit Özdağ tarafından gündeme getirilen mavi parmak boyası ile seçimi güvende tutma konusunun halkımız tarafından karşılığını gördüğümüzü ve imza kampanyamıza destek verdiklerini söyleyebiliriz. Bu konu ile ilgili bize olumlu dönüşler sağlandı. Kampanyamıza destek olan ve bizlere ilgi gösteren esnafımızın desteklerini görmek bizleri mutlu etti.
Esnafa işlerinde bol kazanç diledi. vatandaşlarla sohbet eden,Kaya” ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini iletti.