18:14 - TAYVAN BÜYÜK ELÇİLİĞİ 4 ÜNİTEYİ REYHANLI BELEDİYESİNE BAĞIŞ YAPTI
12:07 - Hatay Valisi Mustafa MASATLI, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
09:36 - SON BAŞVURU TARİHİ 24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ
06:53 - HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TALEP YAĞMURU
06:35 - ÇALIŞKAN: DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERİN BAĞ-KUR PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ
13:19 - DEPREM BÖLGESİNDE YARALAR SARILIYOR”
07:57 - REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI.
06:48 - BAKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI:
08:17 - REYHANLI’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR
OKULLAR ARASI YÜZME YARIŞINDA HATAY BİRİNCİSİ OLAN YUSUF MANSURGÜLER: “HEDEFİM DAHA İYİ ÇALIŞIP MİLLİ TAKIMA GİREBİLMEK”
Hatay’ın Defne İlçesi Dursunlu Mahallesi nüfusuna kayıtlı Yusuf Mansurgüler kısa bir süre önce okullar arası düzenlenen yüzme yarışında kurbağalama stilinde üç ayrı derece yaparak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.
50 metre kurbağalama yarışında il birincisi, 100 ve 200 metre kurbağalama yarışlarında ise il ikincisi olarak üç ayrı derece yapan Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Yusuf Mansurgüler hedefinin çok daha iyi çalışıp milli takıma girebilmek olduğunu ifade etti. Hatay’da kurbağalama stilinde en iyi derece yapan Yusuf Mansurgüler Hatay ilini daha önce de Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen yüzme yarışlarında da çok iyi bir şekilde temsil ederek katıldığı birçok yarışta onlarca madalya kazanıp adından söz ettirmişti.
HEDEFİM DAHA İYİ ÇALIŞIP MİLLİ TAKIMA GİREBİLMEK
Kurbağalama stilinde neredeyse baraj seviyesinde yüzdüğünü ifade eden Yusuf Mansurgüler:
“Hatay’da özellikle kurbağalama stilinde ve diğer stillerde en iyi yüzen ve en iyi derece yapan yarışmacılardan biriyim. Geçtiğimiz günlerde okullar arası düzenlenen yüzme yarışında üç ayrı derece yaparak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandım. Büyük bir hedefim var. O da çok daha iyi çalışıp milli takıma girebilmek. Bu hedefim doğrultusunda verdiğim emeklerde yanımda olan ve bana destek sağlayan herkese teşekkür ederim. Kendime güveniyorum. Kısa bir süre sonra inandığım başarılara imza atacağım” açıklamalarında bulundu.