SON DAKİKA

HATAY SON HABER
Suna ZEYTUN

Prof. Dr. Doğan Aydal – Genel Başkan Yardımcısı  Ar-Ge Başkanı Hatayda

Prof. Dr. Doğan Aydal – Genel Başkan Yardımcısı  Ar-Ge Başkanı Hatayda
Bu haber 13 Ağustos 2022 - 6:09 'de eklendi ve 152 views kez görüntülendi.

Prof. Dr. Doğan Aydal – Genel Başkan Yardımcısı  Ar-Ge Başkanı Hatayda

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu,  Merkez Yürütme Kurulu üyesi,Araştırma ve Geliştirmeden sorumlu  Prof. Dr. Doğan Aydal – Genel Başkan Yardımcısı / Ar-Ge Başkanı Hatayda.Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Doğan Aydal  katılımlarıyla
“TÜRKİYE SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİMİZ” konferansına 14 Ağustos pazar günü saat 15’te hatmek konferans salonunda gerçekleştirilecek. Konferans öncesi bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere hataya gelen, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı PROF.DR Doğan Aydal, Hatay İl Başkanı Yusuf Metin ile Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan, Yeniden Refah Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Doğu Akdeniz Bölge başkanı  İhsan Şanverdi’nin katılımı ile Reyhanlı’ya bağlı Oğulpınar Mahalle Sakinlerinden Aşiret reisi Mehmet Şanverdi ziyaret etti. Taziye ziyaretine katılan Aydal” Oğulpınar mahalle halkı ile bir araya geldi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA