18:14 - TAYVAN BÜYÜK ELÇİLİĞİ 4 ÜNİTEYİ REYHANLI BELEDİYESİNE BAĞIŞ YAPTI
12:07 - Hatay Valisi Mustafa MASATLI, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
09:36 - SON BAŞVURU TARİHİ 24 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ
06:53 - HATAY’DA YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TALEP YAĞMURU
06:35 - ÇALIŞKAN: DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERİN BAĞ-KUR PRİMLERİNİ DEVLET ÖDEMELİ
13:19 - DEPREM BÖLGESİNDE YARALAR SARILIYOR”
07:57 - REYHANLI PTT ŞUBESİ TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINDI.
06:48 - BAKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI:
08:17 - REYHANLI’DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR
SAVAŞ, ALMAN REKORTMENİN JÜBİLESİNDE ŞEREF KONUĞU OLDU
SAVAŞ, ALMANYA’DA ‘KİEL HAFTASI’NA KATILDI
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın Almanya’daki kardeş şehri Kiel’de düzenlenen Kiel Haftası etkinliklerinin ve üç kez dünya şampiyonu olan güreşçi Frank Staebler’in jübile maçının şeref konuğu oldu.
Hatay’ın Almanya’daki kardeş şehri Kiel’in her yıl haziran ayında ‘Bir Arada Yaşama Festivali’ olarak düzenlediği ‘Kiel Haftası’ etkinliklerine Kiel Belediye Başkanı Ulf Kamfer’in davetlisi olarak katılan Savaş, ‘Kardeş şehir ile iyi ilişkilerimizi ticari, sosyal ve kültürel açıdan daha ileri noktalara taşıma kararlılığımızı not ettik’ diyerek Kiel ve Hatay arasındaki dostluğu pekiştirdiklerini belirtti.
Dünya Güreş Birliği Başkanı Nenad Laloviç ve Dünya Hakem Komite Başkanı Antonio Silvestri’nin daveti ile Ludwigburg’a giden Savaş, üç kez dünya şampiyonu olan güreşçi Frank Staebler’in son maçının şeref konuğu oldu.
Guinnes Rekorlar Kitabına giren Stäbler, “Sporumuzun ne kadar eşsiz güzellikte olduğunu havalı bir etkinlikle göstermek benim için önemliydi” dediği organizasyonda Olimpiyat şampiyonu İranlı Mohammadreza Geraei ile güreşerek muhteşem bir müsabakaya imza attı.
Dünyaca ünlü güreşçilerin katıldığı, Ludwigburg MHP Arena’da düzenlenen “Son Dövüş” etkinliğinde Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da eşlik etti.
Staebler, 5 bini “Ukrayna için Sporculara” olmak üzere, organizasyonun gelirden sosyal amaçlara 10 bin Euro bağışlamak istiyor. Staebler, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı yürüttüğü savaştan sonra Doğu Avrupa ülkesinden sporcuları destekleyen kulübün elçilerinden biri.