SON DAKİKA

HATAY SON HABER
Suna ZEYTUN

TÜRKİYE KUPASI’NDA TUR RÖVANŞA KALDI

TÜRKİYE KUPASI’NDA TUR RÖVANŞA KALDI
Bu haber 08 Aralık 2022 - 11:34 'de eklendi ve 31 views kez görüntülendi.

TÜRKİYE KUPASI’NDA TUR RÖVANŞA KALDI
HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda eleme turu başladı. Özel Vefakent Hatay Büyükşehir Belediyespor, eleme turunun ilk maçında Nilüfer Belediyespor ile karşılaştı.
Baştan sona büyük mücadeleye sahne olan maçta taraflar sahadan 33-33 beraberlikle ayrıldı.
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf konuk Nilüfer Belediyespor oldu. İlk yarıda hızlı hücumlarla skor üreten Bursa temsilcisi, soyunma odasına 15-13 önde giren taraf oldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısı da büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takım da maçı kazanmak için büyük efor sarf etti. Heyecanın son topa kadar yaşandığı maç 33-33 berabere bitti.
Bu maçın rövanşı 12 Aralık’ta Bursa’da oynanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA