

BAŞKAN YAPAR, ŞİRİNCE MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Şirince Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Buluşmada Başkan Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri eşlik etti.
Başkan Yapar, mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu. Başkan Yapar, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; “Şehrin inşa edilmesi sadece binaların yapılmasından ibaret değil. Bir yandan şehir yapılıyor, bir yandan altyapı çalışmaları yapılıyor, bir yandan iş yerleri ve çarşılarımız yapılıyor. Asi Nehri’nden başlayıp İskenderun’a varıncaya kadar tünelden geçiş yapacak şekilde devletimizin yaptığı çok büyük yatırımlar ve projeler var. Devletimizin yaptığı bu projeler hatrı sayılır projeler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücüne ve kudretine şahitlik yapıyoruz. Bu tarz büyük ve ciddi yatırımları dünyada ekonomisi ne kadar iyi olursa olsun karşılayacak ülke de yok. Bu sebeple başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca şehrimiz ayağa kalkarken bizler de mahallelerimizde ihtiyaç duyulan çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Şehrimizi el birliğiyle toparlayacak ve güzelleştireceğiz.”
Mahalle sakinleri, Başkan Yapar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


