reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.125.996 -1.028
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

ÖNTÜRK: ÖNCELİĞİMİZ HATAY’I AYAĞA KALDIRMAK

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖNTÜRK: ÖNCELİĞİMİZ HATAY’I AYAĞA KALDIRMAK
reklam

ÖNTÜRK: ÖNCELİĞİMİZ HATAY’I AYAĞA KALDIRMAK

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Reyhanlı’da iftar programının ardından yaptığı açıklamada önceliklerinin Hatay’ı ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.

İlçeye bağlı Mustafa Kemal Mahallesi Reyhanlı Stadyumu yanında kurulan iftar çadırında binlerce Reyhanlılı hemşehrisine seslenen Öntürk, derdi Hatay olan herkesi Cumhur İttifakı çatısı altına davet etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Salman Yumuşak ve teşkilat mensuplarınızda katıldığı iftar programında konuşan Öntürk; “Reyhanlı’mız ensar şehir. Ancak beceriksiz HBB yönetimi Reyhanlı’ya hiçbir hizmeti getirmedi. Biz Reyhanlı’yı gerçek belediyecilik hizmeti ile kucaklayacağız. Öncelikle kırsal kalkınma planımızı devreye sokarak mahallelerimizi inşa ve ihya edeceğiz. Nüfusu 1000 ve üzeri olan mahallelerimizin meydanlarına toplantı salonları, kadınlara hobi odaları, muhtarlıklar ve kütüphaneler inşa ederek vatandaşlarımızın sosyal hayatlarına dokunacağız” ifadelerini kullandı.

DEPREM ŞEHİTLERİNİN AİLELERİ BİZE EMANET

25 binin üzerinde şehit veren Hatay’da deprem şehitlerinin ailelerinin kendilerine emanet olduğunun altını çizen Öntürk; “Deprem şehitlerimizin ailelerinden hak sahibi olmayan ihtiyaç sahibi ailelerimize bizler Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak evleri yapıp hediye edeceğiz. Okuyan evlatlarının eğitim masraflarını karşılayacağız. Çalışabilecek durumda olan varsa işe alacağız. Onları kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Biz Hatay’ı ayağa kaldırmak üzere yola çıktık. Bu yolda durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Önceliğimiz Hatay’ı ayağa kaldırmak, ardından ise hemşehrilerimizin hayatlarına dokunacak projeleri hayata geçirmek olacak. Bu yolda sizlerden de destek bekliyoruz. Şehrinize katkı sunmak için bizim gibi sizlere de görev düşmektedir. Cumhur İttifakı’nın kazanması için bizlere destek olmanızın yanında eşinize, dostunuza, komşunuza bizlerden bahsedip, projelerimizi tanıttığımız “hataydayuzlergulsundiye.com” sitemizde tanıttığımız projelerimizi herkese göstermenizi rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öntürk, Hatay’da gerçek belediyeciliğin hakim olması için tüm Reyhanlılı hemşehrilerinden Cumhur İttifakı kadrolarına tam destek vermelerini istedi.

reklam