reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.125.996 -1.028
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

BERABER YÖNETECEĞİZ.

Yayınlanma Tarihi : Google News
BERABER YÖNETECEĞİZ.
reklam

“Kadın İstihdamını Büyütmekte Kararlıyız”
İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Doktor Ferhat Küçükler, 31 Mart seçimlerinin Antakya için yeni bir dönüm noktası olacağını ifade ederek, projelerinde özellikle kadınları, gençleri ve engelli vatandaşları ilk sırada tuttuklarını, seçim ardından ise vatandaşları huzura kavuşturacak çalışmaları hemen hayata geçireceklerini belirtti.
BİZ BİRLİKTEYİZ, BU NEDENLE DAHA DA GÜÇLÜYÜZ
Kadın istihdamı konusunda yapılmayan çalışmaların bir kısır döngü ile devam ettiğini ifade eden Küçükler, “Bu konu bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz önemli konulardandır. Özellikle kreş-gündüz bakımevi ile ulaşım ve servis imkânlarının, kişisel gelişim ve eğitim programlarının artırılması gibi projelerimiz, kadınların iş gücüne ve istihdama katılımlarını yükseltecektir. Netice itibariyle, ilçemizde özellikle kadın istihdamını büyütmekte kararlıyız. Gençlerimizin fikirleri ve çalışmaları bizim için ayrıca çok önemli. Hep birlikte yürüdüğümüz bu yoldan alnımızın akıyla çıkacağız. Ancak Birlikte olursak yeniden güçlü bir Antakya’yı inşa edebiliriz. Biz birlikteyiz, bu nedenle daha da güçlüyüz.” İfadelerini kullandı.
BERABER YÖNETECEĞİZ. SÖZ VERİYORUM
Mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Küçükler atanmışlar ile dayatılmışlar arasında kalmak istemeyen Antakyalıların 31 Mart günü Yeter diyeceğini savunarak yaptığı açıklamasında; “Biz bu yola vatandaşlarımızın tercihlerini kısıtlayan onların geleceğini ipotek altına alan, sözde projeler ile başkalarının amaçlarına hizmet edenlere karşı çıktık. Öte yandan ise işleri güçleri hamaset üretmekte olan insanları da gördük. Bizimle beraber binlerce vatandaşımızda bunları gördü. Bu yüzden Antakyalılar 31 Mart’ta bu yapılara yeter diyecek ve 1 Nisan itibariyle şehri bizler el birliğiyle hep beraber yöneteceğiz. Söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

reklam