reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.339,19 -1.066
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

DEFNE’YE ONURLU BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI GETİRECEĞİZ

Yayınlanma Tarihi : Google News
DEFNE’YE ONURLU BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI GETİRECEĞİZ
reklam

DEFNE’YE ONURLU BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI GETİRECEĞİZ
31 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden, Ak Parti Defne belediye başkan adayı il ve ilçe teşkilatı olarak özel bir restauranta toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya, ilgi ve katılım yoğundu. Düzenlenen toplantıya AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa ERDOĞAN, Defne ilçe İlçe Başkanı Kenan TÜRKMEN, belediye başkan adayı Gökhan KÖSE,Kadın Kolları Başkanı Esen GÜL, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf ÖZYURT, Meclis üyeleri ve Partililer katıldı.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi ile Karşılanan Ve halk tarafından sevilen Başkan Adayı ilk olarak Defne AK Parti ilçe teşkilatının ve Defne  Halkı tarafından düzenlenen toplantıya yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

“DEFNE’ HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”
Toplantıya katılan AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, gecemizi gündüzümüze katarak sadece ellimizi değil, Gerekirse gövdemizi bile taşın altına koyarak Allah’ın izniyle bu seçimi alacağız ve Defne’yi hak ettiği yere taşıyacağız. Girmedik  mahalle, sıkmadım el bırakmıyacağız. İlçe Başanı Kenan Türkmen yaptığı açıklamada,
TÜRKMEN”
Bahane değil çözüm

üreterek Hatayı’mızı “Gerçek Belediyecilikle buluşturacağız. İlçe Belediye Başkan Adayı Gökhan KÖSE, İlçe Anakademe Yönetim Kurulu Ve Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte; İstişare Toplantımızı Gerçekleştirdik Çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

HAZIRIZ KARARLIYIZ..
Defne Belediye Başkan Adayı Gökhan Köse Hatay’a tüm kademeleriyle onurlu bir belediyecilik anlayışı getireceklerini belirtti. 31 Mart’ın Defne tarihi için bir milat olacağını söyledi.

reklam