reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

Hatay Ticaret Borsasında Bayrak Değişimi:

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hatay Ticaret Borsasında Bayrak Değişimi:
reklam

Hatay Ticaret Borsasında Bayrak Değişimi: Ali Celal Mursaloğlu Görevi Metin Kuseyri’ye Devretti
Hatay Ticaret Borsası salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurul ve seçim süreciyle birlikte borsa yönetiminde yeni bir dönem başladı. 2018 yılından bu yana sekiz yıldır yönetim kurulu başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ali Celal Mursaloğlu, koltuğunu kurum bünyesinde uzun yıllara dayanan tecrübesiyle tanınan Metin Kuseyri’ye devretti.
“Birbirimizden Habersiz Hiçbir İş Yapmadık”
<span;>​Duygusal anların yaşandığı veda konuşmasında 8 yıllık hizmet sürecini değerlendiren Ali Celal Mursaloğlu, meclis üyeleri ve borsa camiasına teşekkür etti. Konuşmasında güçlü bir birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapan Mursaloğlu, şu ifadeleri kulland “Başkanlığım süresince temel önceliğimiz her zaman Hatay’ın üreticilerine ve çiftçilerine en iyi hizmeti sunmak oldu. Meclisimizle tam bir uyum içinde çalıştık; birbirimizi kırmadan, birbirimizden habersiz tek bir adım atmadan ortak akılla hareket ettik. Bu süreçte laboratuvar altyapımızı geliştirerek toprak, tahıl, pamuk ve zeytinyağı analizleriyle tarım sektörüne kritik destekler sağladık. Görevler geçici, kurum kültürümüz ve dostluklarımız ise kalıcıdır. Bayrağı devralan Metin Kuseyri’nin bu vizyonu çok daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır.”

32 Yıllık Birikimle Yeni Dönem Başlıyor
​Seçim sürecinin uzlaşı ve geniş bir katılımla tamamlanmasının ardından tebrikleri kabul eden yeni Borsa Başkanı Metin Kuseyri ise, kuruma kazandırılan değerler için Mursaloğlu’na teşekkür etti. Uzun yıllardır kurum bünyesinde edindiği 32 yıllık idari birikimi yeni dönemde Hatay tarımını ve ticaretini büyütmek için kullanacağını belirten Kuseyri, tüm üyelerin güvenine layık olmak adına yönetim kuruluyla birlikte gece gündüz çalışacaklarının sözünü verdi.

reklam