reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

MARAM ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MARAM ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.
reklam
  1. MARAM ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.
    Tayvan Kültür Merkezinde, insani yardım örgütü Maram sirk ve palyoço gösterisi organizasyonu yaptı.
    Reyhanlı ve Reyhanlı’da misafir olan Suriye’li çocuklar ve veliler tüm gün yoğun katılımla sirki izlemeye geldiler. Toplam 6 seans gösteri yapan sirkte çocuklar çok eğlendiler. Sirk ve palyoço görüntüleri merak ve heyecanla izleyen minikler için eğlenceli aktiviteler de yapıldı. Velilerin hareketli müziklerde dans yarışmasını izlerken neşe içinde kahkaha attılar. Yüz boyamaya da ilgileri yoğundu. İstedikleri modellerle yüzlerini boyatmak hoşlarına gitti.
    Anne babalar çocuklarıyla böyle bir etkinlikte bulunmaktan memnundular.
    Sirk ekibi ve yöneticiler seneler süren çalışmalarının neticesinde bu gösteriyi hazırladıklarını anlattılar.
    Yıllardır bu sektörün içindeyiz. Zaten sinema ve tiyatro da yapıyoruz. Çok uzun yıllar çocuk tiyatrosu yaptık. . Ama şu an depremin acılarını unutyırmak ve deprem bölgesinde “Sanatın iyileştirici işlevini unutmadan çocukları güldürmek için bu organizasyonu yaptık. Çocuklara depremi unutturmak için kolları sıvadık.Palyaço kostümüyle etkinliğe katılan palyoçalar duygularını dile getirirken,İlk defa palyaço gördüler. Çocukların gözlerindeki mutluluğu gördüm ve hepimiz çok mutlu olduk.” dedi.
    Palyaço kıyafeti ile Tayvan Kültür metkezinin bahçesinde şarkılar eşliğinde Reyhanlı çocuklarıyla oyunlar oynadılar .Gönüllüler, son olarak da Tayvan Kültür Merkezindeki Çocukların yüzlerini boyadıkları çocuklarının eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Gönüllüler “Çocukların kalplerine dokunarak, unutamayacakları anılar yaşamalarını sağlamaya çalıştılar.
reklam