reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.339,19 -1.066
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

ÖNTÜRK: HATAY’IN GERÇEK BELEDİYECİLİĞE İHTİYACI VAR”

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖNTÜRK: HATAY’IN GERÇEK BELEDİYECİLİĞE İHTİYACI VAR”
reklam

ÖNTÜRK: HATAY’IN GERÇEK BELEDİYECİLİĞE İHTİYACI VAR”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı gerçek belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

15 ilçede tam destek ile yoluna emin adımlarla devam eden Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Öntürk, Antakya’ya bağlı Serinyol, Karaali, Saraykent, Kocaabdi Mahalleleri’nde ziyaretlerde bulundu.

“LÜTFEN BİZİ RAKİP ADAYLAR İLE KARŞILAŞTIRIN”

Hatay için yapılacak çok iş, gidilecek çok yolları olduğunu kaydeden Öntürk, 10 yıldır mevcut HBB yönetiminin Hatay’a çivi dahi çakmadığını söyledi. Merkezi yönetimin hizmetlerine paralel olarak şehri alt ve üstyapı yatırımlarıyla kalkındıracaklarını ifade eden Öntürk; “Hatay’ımızın imarı ve ihyası için yapacağımız tüm işler hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül köprülerimiz kadar sağlam olacak. Bahane değil çözüm üreten gerçek belediyecilik düsturumuzla hizmete talibiz. Lütfen bizi rakip adaylarla milletimiz karşılaştırsın. Bir yanda verdiği sözlerin hiçbirini tutamayan, her ziyarette protesto edilenler, bir yanda 60 günde Defne’ye hastane, Hatay’a binlerce konut yapanlar var. Biz verdiğimiz sözde duranlarız. Hatay’a söz veriyoruz. Bu şehri 5 yılda ayağa kaldıracağız. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz bizi 31 Mart’ta desteklesinler” ifadelerini kullandı.

Öntürk, tüm vatandaşlardan Antakya Belediye Başkanlığı seçiminde İbrahim Naci Yapar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde kendisine destek vermelerini istedi.

reklam