reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.877,99 -1.983
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

ÜMİT VEREN PROJELERİMİZLE ANTAKYA’YI BİZ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÜMİT VEREN PROJELERİMİZLE ANTAKYA’YI BİZ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
reklam

“ÜMİT VEREN PROJELERİMİZLE ANTAKYA’YI BİZ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya ve Antakyalılara yönelik projelerini hemşerilerine anlatarak seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen ziyaret programlarını aksatmadan sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’nın Oğlakören, Üçgedik, Haraparası, Aydınlıkevler, Bitiren ve Esentepe Mahallelerinde hemşerileri tarafından ilgi ve coşkuyla karşılandı.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Antakyalı hemşerileri ile buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde açıkladıkları projeleri hayata geçirmek için Antakyalı hemşerilerinden destek istedi.

“KONUT PROJESİ İLE KİRACI HEMŞERİLERİMİZİ EV SAHİBİ YAPACAĞIZ”
6 Şubat’ta meydana gelen depremde evleri yıkılan fakat hak sahibi olmayan kiracıları ev sahibi yapacak olan Konut Projesi’ni hayata geçireceklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Depremde evleri yıkılan fakat hak sahibi olmayan kiracılarımızı ev sahibi yapacağız. Yapacağımız evleri en geç 2 yılda tamamlamayı taahhüt ediyoruz. Belli bir peşinat alarak kiracı vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Ümitsizliğe kapılmasınlar. Her zaman yanlarında olarak hep birlikte Yeni Antakya’yı yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

“ANTAKYA’M KART İLE GIDA KOLİSİNİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ”
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde proje çalışmaları kapsamında 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında ihtiyaç sahibi her vatandaşa Antakya’m Kart vereceklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat depreminin ardından ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza Antakya’m Kart vereceğiz. Belediyemiz tarafından her ay ihtiyaçlarını karşılayabileceği bakiyeyi düzenli olarak yükleyeceğiz. Antakyalı hemşerilerimiz Antakya’m Kart ile alkol ve sigara hariç gıda, giyim, temel ihtiyaç vb. bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Ayrıca vereceğimiz Antakya’m Kart ile gıda kolisi için saatlerce sıra beklemenin de önüne geçerek hemşerilerimizin duygularının suistimal edilmesine izin vermeyeceğiz. Belediyenin parası önce vatandaşa gidecek sonra ise kendi vatandaşımızdan da yerel esnafımıza gidecek. Antakya’m Kart’tan binlerce hemşerimiz faydalanacak, yüzlerce esnafımız ise kalkınacak. El ele, omuz omuza vererek Antakya’mızı yeniden ekonomik olarak ayağa kaldıracağız.” dedi.

“ÜRETEN ELLER PROJESİ İLE KADINLARIMIZ EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK”
Kadının toplumda önemli bir yeri olduğunu belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Belediyemiz bünyesinde kadınlarımız için bir kooperatif kuracağız. Bu kooperatif ile kadınlarımıza kurslar vereceğiz. Kurs sonrasında kadınlarımız kendi becerilerini ortaya koyabilmesi için üretecekleri ürünlerin malzemelerini ücretsiz olarak vereceğiz. Kadınlarımız tarafından üretilen ürünleri Antakya Belediyesi olarak satın alıp, dünyaya pazarlayacağız. Bu sayede kadınlarımızın üretmiş olduğu ürünlerin bedelini belediyemiz tarafından alınterini kurumadan vererek, kendi ev ekonomisinin kalkınmasını sağlayacaktır.” dedi.

“ENGELSİZ BİRİM OFİSİ İLE TÜM ENGELLİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ”
6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında Antakya’da engelli insan sayısının arttığını belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında hemen hemen her ailede yaşayan engelli insanımız var. Belediye hizmet binası içerisinde engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözülebilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Engelsiz Birim Ofisi kuracağız. Bu ofis içerisinde tüm engelli vatandaşlarımızın her ne ihtiyacı varsa hepsini yerine getireceğiz. Ayrıca konteyner kentlerde yaşamak zorunda kalan engelli vatandaşlarımızın da ne ihtiyacı varsa tespit edip hemen yerine getireceğiz. İnşallah göreve geldiğimizde ise engelli vatandaşlarımıza maddi destek imkanı da sağlamaya çalışacağız. Engelli vatandaşlarımız hiç ümitsizliğe kapılmasın, bizler ümit olacağız.” dedi.

“İSTİHDAM OFİSİ İLE GENÇLERİMİZİN İŞSİZLİĞİNE SON VERECEĞİZ”
Antakya’da yaşanan deprem sonrasında yıkılan işyerleri sonrasında hayatını idame ettirmek zorunda kalan gençlerin yaşadığı işsizlik sorununu çözeceğini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Haraparası Mahallemizde inşaatlarda çalışan kıymetli emekçi kardeşlerime ve Esat Ağa İşhanı’nda bulunan kunduracı esnafımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Canım memleketime söz veriyorum, emekçinin elini bırakmayacağım. Bu seçim hiç kimseyi ötekileştirmeyenlerin seçimidir. Herkesi kucaklayanların seçimidir. İnanın hep birlikte başaracağız. Ayakkabıcılık sektörü ise Antakya’nın olmazsa olmazı. Sektörün gelişmesi için esnafın ürettiği ürünü dünyaya pazarlayabileceği bir çalışmayı hep birlikte yürüteceğiz. Az kaldı, her şey çok güzel olacak. Antakya’da yaşanan deprem sonrasında yaşamını sürdüren gençlerimizin çoğu yıkılan işyerleri ile birlikte işsiz kaldı. Belediyemiz bünyesinde kuracağımız İstihdam Ofisi’nde işsiz gençlerimizin bilgilerini sisteme kaydedeceğiz. Özel sektörün ihtiyacı olan vasıflı-vasıfsız elemanları bizler işverenle buluşturacağız. Bu sayede hem gençlerimiz iş imkanına kavuşacak hem de işsizlik oranının düşmesini sağlayacağız. İşsiz gençlerimizin ümidi olmak için çıktığımız bu yolda her zaman gençlerimizin yanında olacağız.” dedi.

“ESNAF DESTEK BÜROSU İE ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”
Antakya ekonomisinin canlanabilmesinin yolunun yerel esnafın sorunlarının çözülmesinden geçtiğini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Yerel esnafımız olamadan Antakya’mızın kalkınması mümkün değildir. Önce yerel esnafımızın sorunlarını çözeceğiz, sonra ise taleplerini dinleyeceğiz. Esnaf çocuğu olmamla birlikte Antakyalı esnaflarımızın sorunlarını yakından biliyorum. Esnafımızın sorunlarının çözülmesi için belediyemiz bünyesinde kuracağımız Esnaf Destek Bürosu’nu hayata geçireceğiz. Esnafımız belediyemize geldiği zaman işini huzur ve güven içerisinde destek bürosundan tamamlamasını sağlayacağız. Esnaf bizim canımız, Antakya bizim canımız. İşimiz Gücümüz Antakya olacak.” dedi.

“DR. AKSOY VE EŞİ, HOCAOĞLU AİLESİ İLE BİRLİKTE İFTARINI AÇTI”
Ramazan-ı Şerif Ayının 9’uncu gününde Hocaoğlu Ailesi’nin misafiri olan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bugün eşim Filiz ile birlikte Hacı Ömer Alpagot Mahallemizde iftarda Hocaoğlu ailesinin misafiri olduk ve orucumuzu açtık. Hocaoğlu Ailesine göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, edilen dualarımızın ve tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum.” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”
6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Antakya’yı yeniden hep birlikte ayağa kaldırmak için birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçtiklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler Antakya ve Hataylılar için büyük önem arz ediyor. Bu seçimle birlikte yıkık ve virane olmuş şehri yeniden ayağa hep birlikte kaldıracağız. Hazırladığımız projelerle Antakya’yı yeniden inşa edeceğiz. Bizim İşimiz Gücümüz Antakya, Gecemiz Gündüzümüz Antakya olacak.” dedi.

reklam