reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.918,71 -2.382
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

YENİDEN REFAH PARTİSİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR NURİ PARLAK

Yayınlanma Tarihi : Google News
YENİDEN REFAH PARTİSİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR NURİ PARLAK
reklam

YENİDEN REFAH PARTİSİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR NURİ PARLAK
23.07 1982 yılında Antakya’da doğdu. İlk, ve orta öğretimini Antakya’da tamamladıktan sonra “Kırım Devlet Tip Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden” mezun oldu. Çocukluk yıllarında Hatay Spor ve Köy Hizmetleri Spor kulüplerinde amatör futbolcu olarak oynadı. Üniversite yıllarında,

Tedrisat-ı İlmi Ozmanlı Medrese Eğitimi Şami usulünde tedrisatta bulundu. Aynı dönemde Sovyetler Birliği Sağlık sistemi, eğitim sistemi, yerel yönetimler ve Belediyecilik konularında araştırmalarda bulundu.

Moskova Türkoloji Bölümü Ural-Altay dil grubu ve Turan Coğrafyası ile ilgili araştırmalarda bulundu.

Kureyş ve Haşimi Meclisi ile Türkiye, Turan Coğrafyası ve İslam Alemi (D-60) Programları ile ilgili müşterek çalışmalara katılım sağladı.

Üniversite sonrası diş hekimliği alanında, Dijital Diş Hekimliği, Diş Hekimliği alanında yenilikçi çözümler ve İmplantoloji alanında sertifikasyon programlarına katıldı.

Ehli Beyt ve 12 imam gibi konularda yoğun araştırmalar yaptı. Ehli beyt sevdalısı ve mensubu olarak 2011-2012 yıllarında Tanzanya Darüsselam’da ve Afrika’nın muhtelif yerlerinde gönüllü hekimlik yaptı.
2018 yılında Ak parti Hatay il yönetim kurulu üyesi oldu. 2019 yerel seçimlerinde Ak parti Antakya ilçe Belediye Başkanı Aday Adayı oldu. 06 Şubat 2023 depremine kadar Antakya 75. Yıl bulvarında kendi özel kliniğinde diş hekimliği yaptı.
Dr. Nuri Parlak Rusça, Arapça, Ukraynaca, ve İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir. Dr. Nuri Parlak 2 çocuk babasıdır.
HALKIMIZA SÖZÜMÜZDÜR
8 yeni Organize Sanayi Bölgesi ile 200.000’i sağlayacağız. aşkın yeni istihdam
Hassa Tüneli
Belen geçidi
Bakras-Arsuz Tüneli
Samandağ Otoyolu ile 4 yeni ulaşım ağı
Defne’den Serinyol’a uzanan bir metro hattı ile Antakya kent merkezinde kuzey-güney yönünde kesintisiz ulaşım oluşturacağız.
Hak sahipliği olmayıp bu kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimiz vatandaşlarımız için “Sosyal Konut” anlayışıyla 20.000 konutluk yaşam alanı (çarşı, eğitim alanları, ibadethaneler, spor, oyun ve sosyal aktivite alanları vb.) inşa edeceğiz ve ihtiyaç sahiplerine en koşullarda teslim edeceğiz. uygun

Her ilçemizde engelli kardeşlerimiz ve büyüklerimizin tedavileri için “Rehabilitasyon Merkezleri” kuracağız.REFAH

Her ilçemizde tesis edeceğimiz vasıflı “Hayvan Barınma Evleri” ile sokak hayvanlarının tüm bakım ve veterinerlik hizmetlerini burada vereceğiz. Ayrıca bu hayvanları gönüllü kardeşlerimize sahiplendirip takibini yapacağız.
<span;>KADINLARA SÖZÜMÜZDÜR

Kadınlarımıza ayrı önem vermekteyiz. Toplumda kadınlarımız üzerindeki baskıyı en aza indirmek, kadına karşı şiddetin önüne geçmek adına her ilçe merkezimizde en az bir tane “Kadın Sığınma Evi” kuracağız.
Kadınlarımızı istihdama kazandırmak için meslek edindirme kursları açıp, sertifika alan her kadınımıza iş imkânı sunacağız.
Çalışan annelerimizin çocukları için “Anaokulu ve Gündüz Bakımevleri” tesis edeceğiz.
ÇOCUKLARA SÖZÜMÜZDÜR

Hatay ilinin her mahallesinde çocuklarımız için arkadaşlarıyla birlikte kültür ve sanattan sokaktaki yaşama kadar birçok alanda yeni keşfedebilecekleri, şeyler deneyim kazanacakları, uzman rehberlerimizle bütün sorunlarını konuşabilecekleri ‘Hayata İlk Adım Evleri’ kuracağız.

Bu evlerde ayrıca akran zorbalığına maruz kalan ancak bunu kimseyle paylaşamayan, desteğe ihtiyaç duyan çocuklarımız için ‘Akran Zorbalığı’ birimi oluşturacağız.
Çocuklarımız ve gençlerimiz bu evlerde teknolojiyi, hayallerini ve kendilerini geliştirmek için kullanacak, arkadaşlarıyla kaynaşacak ve birlikte başarmanın zevkini tadacak.

reklam