reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

İSTEKLERİNİZİ DİKKATE ALMAZSAK HESAP SORUN!”

Yayınlanma Tarihi : Google News
İSTEKLERİNİZİ DİKKATE ALMAZSAK HESAP SORUN!”
reklam

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy:

“İSTEKLERİNİZİ DİKKATE ALMAZSAK HESAP SORUN!”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Antakya’da seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yerel seçim çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren ve gittiği her yerde coşkuyla karşılanan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya İlçesi’ne bağlı Bohşin, Mansurlu, Gökçegöz, Akcurun, Açıkdere, Bitiren ve Üzümdalı Mahallelerinde vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

‘Antakya İçin Yeni Bir Başlangıç’ sloganıyla Antakya’nın mevcutta bulunan 95 mahallesinin sorunlarını bildiğini belirterek bir konuşma yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta meydana gelen büyük bir afetin ardından hepimiz toparlanmaya çalışıyoruz. Depremde kaybettiklerimizi sıralamaya kalksak kelimeler kifayetsiz kalır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Rabbim bir daha bizleri böyle acılarla sınamasın inşallah. Antakya’nın 95 mahallesinin sorunlarını yakından biliyoruz. Çocuklarımızın eğitim ve sosyal hayatlarından, ev kadınlarımızın sorunlarından gençlerimizin işsizliğine kadar birçok projelerimiz var. Mahallelerimizi ziyaret ederek eksik olan hizmetler konusunda gerekli notlarımızı alıyoruz. Her mahallemizin hangi isteği var ise yerinde görüp, gerekli araştırmalarımızı yaptıktan sonra planlayıp hizmetlerimizi aksatmadan yerine getireceğiz. Ben kolay kolay söz vermem. Söz verirsem de o sözü mutlaka yerine getiririm. Çünkü yaşadığım süre boyunca babam bana ‘Oğlum söz verme, söz verdiysen öl o sözü yerine getir!’ nasihati ile büyüttü bizleri. İnşallah önce Cenab-ı Allah, daha sonra da Antakya halkımızın teveccühleri ile seçilir isek sizlere sözümüz söz olsun. Eğer sizin isteklerinizi dikkate almayıp yerine getirmezsek bizlerden hesap sorun! Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve teveccühlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

reklam