reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.030,01 -1.66
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

YAYMAN: ÇALIŞIYORUZ, BİZ KAZANACAĞIZ

Yayınlanma Tarihi : Google News
YAYMAN: ÇALIŞIYORUZ, BİZ KAZANACAĞIZ
reklam

YAYMAN: ÇALIŞIYORUZ, BİZ KAZANACAĞIZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’ın gerçek belediyecilik ile hizmetlere kavuşması için saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Millete hizmetin başlangıcı olan yerel yönetimleri Cumhur İttifakı çatısı altında toplamak adına Reyhanlı’da ve Kırıkhan’da dualarla seçimi Cumhur İttifakı’nın kazanmasını bekleyen güler yüzlü hemşehrileriyle bir araya gelen Milletvekili Yayman, Hatay’da yüzlerin gülmesi için ilçe belediyelerinin ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması olduğunu kaydetti.

Büyük ve güçlü Türkiye’nin yolunun güçlü belediyelerden geçtiğini belirten Yayman, 10 yıldır beceriksizlerin elinde çamura, çukura mahkum edilen Hatay’ın Cumhur İttifakı ile gerçek belediyecilik hizmetlerine kavuşacağını belirtti.

Reyhanlı’da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salman Yumuşak, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Kurt, İl Kadın Kolları Başkanı Fatmagül Çalım ve teşkilat üyeleriyle birlikte Çarşamba pazarını ziyaret ederek vatandaşları dinleyen Yayman, pazarın hareketliliğinin gelecek adına umut olduğunu, zor dönemlerden el birliği içinde kurtulacaklarını kaydetti. Yayman gece vakti Seçim ofisini ziyaret ettiğinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı..

KIRIKHAN VE REYHANLI CUMHUR’UN YANINDA

Reyhanlı temaslarının ardından Kırıkhan’a bağlı Kazkeli, Karadurmuşlu, Bektaşlı ve Ceylanlı Mahalleleri’ndeki baba ocağında yaşayan hemşehrileriyle kucaklaşan Yayman, Cumhur İttifakı’nın ayak seslerinin Kırıkhan’dan duyulmaya başlandığını vurguladı.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik, Cumhur İttifakı il ve ilçe temsilcileri ile teşkilat üyelerinin katıldığı programlarda konuşan Yayman; “Depremle sarsılan Hatay’ımızı beceriksiz CHP’li belediyenin zulmünden kurtarmak Hatay’ımızı ayağa kaldırmak ve yaralarımızı sarmak için daha çok çalışacağız.

31 Mart’ta şehrimizin kaderini değiştireceğiz. Bu şehir daha iyi bir yönetimi, daha kaliteli hizmetleri hak ediyor. Hatay’ımızın kaybedecek 1 dakikası dahi yoktur. Siz değerli Kırıkhanlı hemşehrilerimden 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarımıza tam destek vermenizi istiyorum. Sizlerin oyları ile Hatay’ımızın makus talihi değişecek” şeklinde konuştu.

YAYMAN YOĞUN İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Yayman Kırıkhan ve Reyhanlı programlarında HBB adayı Öntürk için ilçelerde ise Ahmet Salman yumuşak ve Ömer Erdal Çelik adına oy talep etti..

Yayman Kırıkhanlı ve Reyhanlılı hemşehrilerine yoğun ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

reklam